
Tabela wartości odżywczych
- Ser brie
- Ser camembert
- Ser cheddar
- Ser feta
- Ser gouda
- Ser gruyere
- Ser mozzarella, mokry
- Ser mozzarella twardy do pizzy
- Ser mozzarella (częściowo odtłuszczony)
- Ser parmezan tarty
- Ser parmezan twardy
- Ser port de salut
- Ser ricotta
- Ser ricotta (częściowo odtłuszczony)
- Maślanka
- Mleko odtłuszczone w proszku - instant - z witaminą A i D
- Maślanka w proszku
- Mleko skondensowane (puszka) słodzone
- Mleko czekoladowe w płynie z witaminą A i D
- Mleko kozie z witaminą D
- Mleko kobiece
- Mleko owcze
- Shake czekoladowy (gęsty)
- Shake waniliowy (gęsty)
- Jogurt naturalny 2%
- Jogurt naturalny 1,5 %
- Jogurt naturalny 0 %
- Jajko - całe surowe
- Jajko - tylko białko
- Jajko - żółtko
- Jajko gotowane
- Jajko kacze
- Jajko gęsie
- Jaja przepiórcze
- Jaja indycze
- Masło
- Mleko beztłuszczowe bez witaminy A i D
- Mleko 2%
- Mleko 1%
- Śmietana 18%
- Śmietana 12%
- Mleko 3,2%
- Mleko pełne w proszku bez witaminy D
- Jogurt grecki naturalny - mleko pełne
- Jogurt grecki owocowy
- Śmietana 30 %